קינוח כבוש
"הסיכוי למצוא
מסעדה מעולה בפייסבוק
שווה לסיכוי למצוא חתן בג'יי-דייט…"
ככה חשבתי לעצמי כשראיתי את ההמלצות
על המסעדה החדשה שרק נפתחה.
אבל שאחרי שראינו
את תמונות המנות שלה-
החלטנו לבקר בה
עוד באותו ערב.
טוב, לא שהיה לי נסיון
בג'יי-דייט אבל מסתבר
שהסיכוי הוא דווקא מצויין…
הגענו לשם במוצ"ש בערב
וכמו תמיד תפסנו לנו את פינת הבר.
בלב נווה צדק
בחלל קסום של אבן וזכוכית
נפתחה לה "פופינה".
מסעדת שף- אבל אחרת.
האמת שבאנו בלי ציפיות,
אבל ברגע שפתחנו את התפריט
הוצפנו בסקרנות מרגשת:
התפריט כולו מחולק לפי
חמש טכניקות בישול-
כבישה, אידוי, אפייה, צלייה ובישול איטי-
מקוקטייל הפתיחה ועד לקינוח!
האמת? לרגע התבלבלנו…
כל מנה נראתה לנו
מפתיעה, שובבה, מרתקת.
עושה חשק לטעום את ה-כ-ל.
אז לקחנו מנה מכל טכניקת בישול
ויצאנו למסע טעימות משובח.
מתענגים על הטעמים המיוחדים,
מתפלאים מהשילובים היצירתיים.
ובונוס מיוחד- בדיוק כמו שאנחנו אוהבים,
אין כמו לשבת על הבר
לצפות אל המטבח הפתוח,
בו השפים מפסלים את המנות
זה ממש הרגיש לנו כמו להתבונן
באמנים בעבודתם.
וההגשה?
הו, ההגשה…
תכשיטים על צלחת,
זה מה שחשבנו לעצמנו.
במילה אחת- ת ע נ ו ג.
אז מי הזמין קינוח כבוש?
עכשיו אנחנו כבר מתכננים מתי נחזור…
ספרו לנו איך היה לכם?
שלכם,
גלי וזיו לשם
קישור לאתר המסעדה: www.rol.co.il/sites/popina
כתובת: אחד העם 3, תל אביב.
טלפון: 03-5757477
שעות פתיחה: יום א' – שבת 01:00 – 18:00
צילום: גלי לשם
אין תגובות